Over mij

Boswinkel Arbeidsrecht Advies is de onderneming van mr Fieke Boswinkel. Zij studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit. In 2002 deed zij Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen (SBB) en in 2007 de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit. Ook volgde zij tal van andere studies op het gebied van arbeidsrecht.

Fieke Boswinkel heeft ruime ervaring opgedaan binnen de rechterlijke macht en het bedrijfsleven. Zij begon in 1995 als griffier bij de Rechtbank Dordrecht. Vanaf 2001 was zij werkzaam bij Deloitte Juridisch Adviseurs, waar zij cliënten uit de nationale markt op arbeidsrechtelijk gebied – in meest brede zin van het woord – en op overige ondernemingsrechtelijke gebieden adviseerde. Op 1 augustus 2007 richtte zij haar onderneming Boswinkel Arbeidsrecht Advies op.

Samen met haar collega Claire Vendel startte Fieke Boswinkel De Juristenkamer. Bij De Juristenkamer zijn juristen aangesloten die jarenlange ervaring hebben opgedaan binnen hun vakgebied. Er wordt binnen De Juristenkamer veel juridische kennis kennis gedeeld. Collega’s van Fieke Boswinkel worden regelmatig bij haar klanten ingezet voor advisering op andere rechtsgebieden dan het arbeidsrecht.   

Fieke Boswinkel

Lid van

Logo NEVOA
Logo VVA